Concurs Playtech & Azerty.

Azerty este membru fondator al Asociatiei Romane a Magazinelor Online (ARMO) si unul dintre cele mai mari magazine de IT&C din Romania ce livreaza produse si serivicii de caliatate la preturi competitive.

Cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste, Azerty.ro si Playtech.ro organizeaza un concurs in care puteti castiga fie un telefon mobil HTC Smartphone Sensation XL White fie noua consola PlayStation Vita.

Produsul pe care eu mi-l doresc, dintre produsele aflate la promotie , face parte din categoria telefoane mobile si anume: Samsung Smartphone I9250 Galaxy Nexus 16GB Titanium Silver.

Mai jos voi enumera cateva dintre motivele pentru care imi doresc acest telefon:

  • Sistem de operare Android OS Ice Cream Sandwich pur, fara nici o alta customizare, ce va permite utilizatorului sa primeasca primul viitoarele update-uri ale sistemului de operare din partea Google;

  • Ecran curbat HD Super AMOLED cu o uimitoare rezolutie de 1280 x 720 pixeli si o diagonala de 4.65″; un ecran superb de ultima generatie cu raport dimensional de 16:9 ce prezinta cele mai vii culori si cel mai bun contrast;

  • Procesorul Dual Core la 1.2Ghz ii permite terminalului sa se miste fluent atat in meniu cat si in aplicatii sau pe internet.

Sper ca iepurasul sa fie generos anul acesta si sa-mi indeplineasca dorinta!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s